O nama

Pocetak

1949. godine Guido Rossi pokrece našu djelatnost s velikom željom da ucestvuje u obnovi Italije prodajom rezervnih dijelova za prikolice. U našoj regiji postali smo jedina referentna tocka u sektoru rezervnih dijelova za industrijska vozila. Nakon 60 godina i tri generacije, poduzece održava i, više nego ikad, njeguje onaj pocetni zanos.

Novac

Vec 60 godina ulažemo u poduzece svu ostvarenu dobit i nastavit cemo u tom smjeru. Naše poduzece je vrlo solidno i zasniva se u potpunosti na vlastitim sredstvima. To nam je omogucilo da 2009. godine prebrodimo krizu bez trauma. Mišljenja smo da novac treba služiti za razvoj našeg poduzeca i prema tome i realnog tržišta. Mora omoguciti dostojan život osobama koje rade s nama i onima koje upravljaju poduzecem.

Razvoj

U zadnjih 10 godina naš moto bio je promjena dimenzija malog talijanskog poduzeca. Udvostrucili smo ukupni prihod i broj osoblja. Uveli smo razlicite djelatnosti, preuzimajuci poduzeca i otvarajuci podružnice. Nudimo našim kupcima kompletan asortiman rezervnih dijelova za industrijska i komercijalna vozila i automobile, kao i rezervne dijelove za uljnu hidrauliku, pneumatiku i podmazivanje.

Geografski položaj

Naš geografski položaj, decentraliziran u odnosu na velika talijanska tržišta, pruža nam prednost kod sklapanja poslova u Sloveniji (gdje smo prisutni preko naših prodavaca) i Hrvatskoj (gdje djelujemo preko našeg sjedišta u Rijeci). Imamo i stalne kupce u Madarskoj i Rumunjskoj koji nas vec godinama poznaju i cijene naše usluge.

Osobe

Srce našeg poduzeca predstavljaju pažnja, kompetencija, želja za radom , inteligencija i radoznalost osoblja koje u njemu radi. Sigurni smo u to i racunamo na njih.

Buducnost

Kriza nije zaobišla nikoga, ni mala, ni velika poduzeca.. Kako bismo uhvatili korak s buducnošcu našeg sektora neophodno je održavati pažnju na sve novosti. Sigurno je da ce biti važna i ogranizacija i medusobni odnosi slobodnih operatoera na tržištu (proizvodaca, preprodavaca, radionica), kao i odluke maticnih kuca. Naša namjera tijekom sljedecih godina je ostati slobodni i neovisni, ali otvoreni na suradnju sa svim ozbiljnim operaterima koji žele biti dio mreže na našem tržištu.

Misija

Nastaviti s rastom korak za korakom, ili možda i malo brže, uvijek zajedno s našim kupcima, podržavajuci rad i razvoj naše lijepe regije.