Uvjeti prodaje

Premisa. Ricambi Rossi doo vrši prodaju rezervnih dijelova za industrijska vozila, uljnu hidrauliku i pneumatiku i za njih vezane proizvode. Komercijalni odnosi između Ricambi Rossi doo i kupca regulirani su sljedećim Uvjetima prodaje.

Cijena. Sve navedene cijene su bez PDV-a.

Prijevoz. Ukoliko nije drukčije dogovoreno između strana, kupac će snosi sve rizike i troškove prijevoza.  

Plaćanje. Plaćanje dogovorenog iznosa u korist Ricambi Rossi doo mora se vršiti u određenom roku (naznačenom na fakturi). U slučaju nepoštivanja dogovorenog roka plaćanja, Ricambi Rossi doo ima pravo zaračunati kupcu zakonsku kamatu.

Povrati robe i reklamacije. U slučaju odstupanja isporučenog proizvoda u odnosu na vrstu i količinu navedenu u narudžbi, kupac će o tome obavijestiti Ricambi Rossi doo u roku od 8 dana od prijema robe. Povrat robe mora biti prethodno odobren od strane Ricambi Rossi doo. Kupac mora ispuniti priloženi obrazac za povrat, a roba koje se vraća mora imati popratni dokument za prijevoz. Proizvodi se moraju vratiti u cjelovitom stanju, u originalnom pakiranju i s odgovarajućom vanjskom ambalažom.

Jamstvo. Kupnjom proizvoda od Ricambi Rossi doo prihvaćaju se u potpunosti uvjeti jamstva proizvođača, koji mogu biti neovisni od Emporija. Kupac stoga prima na znanje da za kupljenu robu jamči proizvođač i da se primjenjuju njegovi uvjeti.

Nadležni sud. Za sva eventualna sporna pitanja bit će nadležan Sud u Rijeci.

Pošalji upit za ponudu

Otprema u cijeloj Hrvatskoj
i inozemstvu; nazovi nas na
telefono+385 51 503696

Preuzmi cjenik

PDF

Ispunite donji obrazac kako biste preuzeli kompletan cjenik u PDF formatu.

Polja oznacena zvjezdicom (*) su obavezna.