Usluge

Filtriranje hidrauličkog ulja

Ušteda i poštivanje okoliša 

Zamjena hidrauličkog ulja u sustavima hidraulike nije uvijek neophodna. U najvećem broju slučajeva dovoljno ga je filtrirati kako bi se očistilo od nečistoća i prisustva vode, faktora koji mogu ozbiljno oštetiti ventile, pumpe i ostale komponente automatskog upravljanja.

Ako se odlučite za filtriranje:

  • štedite više od 50% hidrauličkog ulja, jer ga nije potrebno zamijeniti;
  • štedite na održavanju, jer nije potrebno vršiti zbrinjavanje istrošenog hidrauličkog ulja; 
  • doprinosite smanjenju negativnog utjecaja vaše proizvodne aktivnosti na okoliš. 

Pregledajte i naše stranice posvećene analizi i filtriranju hidrauličkog ulja i našoj web promociji!

Video katalog

Emporio Ricambi Rossi Vam stavlja na raspolaganje jedan video katalog u kojem možete naći rezervne dijelove za industrijska vozila, odabrati eventulne alternativne proizvode i pogledati njihove cijene u cjeniku. Katalog se ažurira u realnom vremenu, jednostavan je za korištenje i omogućuje Vam da nađete odgovarajući rezervni dio po najboljoj cijeni, jer podatke primamo izravno iz matičnih kuća. Radi se o jednom neophodnom proizvodu za svakodnevni posao, koji Emporio Ricambi Rossi besplatno pruža registriranim korisnicima!

Preuzimanje cjenika

Registrirani korisnici mogu preuzeti cjenike marki rezervnih dijelova koje nudi Emporio Ricambi Rossi. Cjenici su u formatu Ms Excel ili Adobe PDF, kao što su pripremljeni od strane proizvođača. Ako se želite registrirati ispunite obrazac.

Telefonske usluge

Emporio Ricambi Rossi stavlja na raspolaganje telefonski front-office koji se sastoji od vrlo uslužnih prodavača koji vam mogu pružiti najbolje rješenje za sve Vaše potrebe koje se tiču rezervnih dijelova. Posjetite stranicu s kontaktima!

Izravne usluge u sjedištu

Ako živite u blizini našeg sjedišta, možete dobiti izravnu uslugu. Naši prodavači će Vas moći posavjetovati, a prije kupnje, moći ćete i pogledati rezervni dio koji Vam je potreban.

Pošalji upit za ponudu

Otprema u cijeloj Hrvatskoj
i inozemstvu; nazovi nas na
telefono+385 51 503696

Preuzmi cjenik

PDF

Ispunite donji obrazac kako biste preuzeli kompletan cjenik u PDF formatu.

Polja oznacena zvjezdicom (*) su obavezna.